Energiebedrijf E.ON

E.ON is een van de grootste jongens in de energiemarkt van Europa. Meer halen uit energie is hun levensdoel, hun vak dat ze naar behoren uitoefenen. E.ON Benelux levert elektriciteit en warmte aan zowel particuliere klanten als zakelijke.

E.ON heeft oog voor de wereld om ons heen en daar zijn ze, met recht, trots op. E.ON realiseert zich dat er geen oneindige hulpbronnen op aarde aanwezig zijn, dat schept een grote verantwoordelijkheid als energieleverancier en die nemen ze. Met name de leefkwaliteit is een groot speerpunt van E.ON, evenals de arbeidsomstandigheden van de werknemers. Misschien nog wel belangrijker: E.ON geeft ook terug aan de natuur. Sinds 2006 is E.ON druk bezig met steun geven aan Stichting Face. Deze Stichting is er voor bosherstel in Oeganda zodat het leefgebied van de chimpansees aanmerkelijk verbeterd.

Als dit nog niet genoeg is om je over de streep te trekken, heeft E.ON Benelux een verrassing in petto! Consumenten die nu overstappen naar E.ON Benelux maken kans op 1 van de 10 weekendjes weg in Europa, je grote achtertuin! Verbreed dus snel je wereld en ga naar de speciale actiesite!