Energiebedrijf Nederlandse Energie Maatschappij

De Nederlandse Energie Maatschappij is de grootste onafhankelijke energieleverancier van Nederland. Transparantie, voordeel en service zijn de troeven van de Nederlandse Energie Maatschappij om u aan zich te binden.

Daarom is overstappen bij de Nederlandse Energie Maatschappij ook zo makkelijk. Het wordt zelfs voor u geregeld! De hamvraag is echter waarom u dat zou willen: goedkoop. Klant zijn bij de Nederlandse Energie Maatschappij is gewoonweg goedkoop. Dat kan omdat er geen ruimte is voor dikke directiesalarissen. Een platte organisatie zonder overbodige managementlagen is waar het om draait.

Het belangrijkste is echter nog wel: de Nederlandse Energie Maatschappij komt alle energie direct in. Normaal gesproken zit er aan een energieleverancier een handelshuis geplakt. Zo'n handelshuis koopt de energie in en verkoopt deze weer door aan het energiebedrijf. Een handelshuis moet natuurlijk ook winst maken, waardoor deze kosten aan de consumenten worden doorgerekend. Bij de Nederlandse Energie Maatschappij is dit echter niet het geval! Zij kopen de energie zelf in en dat zie je terug in de prijs.

Alsof dit nog niet genoeg is, nu nog een actie! Ik hoop dat u van voetbal houdt. Bij deze actie draait het namelijk om geloof in onze jongens. Mochten de manschappen van Bert van Marwijk het WK weten te winnen, dan krijgt u een jaar gratis stroom. U dient dan wel voor 1 juli over te stappen