Energiebedrijf Atoomstroom

Atoomstroom is een vrij nieuwe energieleverancier op de Nederlandse energiemarkt. Met een certificaat van de Energiekamer op zak, kunt u echter gerust vertrouwen op deze nieuweling.

De slogan van Atoomstroom luidt: 'energie voor de toekomst'. Daar handelen ze ook naar. Atoomstroom is immers de enige Nederlandse leverancier waar hun stroom uit 100% kernenergie bestaat. Daar geven ze zelfs garanties op. Voor het jaar 2010 en 2011 heeft Atoomstroom namelijk al voldoende voorraad ingeslagen om hun streven waar te maken.

Het verschil tussen kernenergie en 'normale stroom' is erg simpel. Je hebt groene en grijze stroom. Grijze stroom bestaat al voor circa 10% uit kernenergie. Bij Atoomstroom bestaat alle stroom uit kernenergie!

Atoomstroom heeft nu een aantal mooie aanbiedingen in petto. Bij het bestellen van een nieuw product, dit kan zowel gas als elektriciteit betreffen, krijgt u 20 euro cashback! Of u kunt kiezen voor speciale Atoomstroom manchetknopen. Daarnaast krijgt u natuurlijk ook stroom die voor 100% uit kernenergie bestaat.. Kortom een mooie actie!